PERSONAL COACHING

 

Wanneer je kiest voor personal coaching van Novi, ga ik op basis van jouw verhaal en mijn kennis en ervaring een plan opstellen om jou als vrouw weer in balans te krijgen. Een plan waarmee je tools krijgt om te werken aan een gezonde balans en krijg je handvatten om deze balans ook te kunnen continueren. 

 

Yoga at Home
IMG_0567.jpg

MAMA COACHING

Als moeder kun je veel verwachtingen voelen en het gevoel hebben alles te moeten doen. Vaak is balans behouden in het geheel de grootste uitdaging. Wat mij betreft is het enige dat jij als mama op orde mag houden juist die BALANS. Ten  goede van je relatie en je gezin, bovenal ten goede van jezelf.

Een gezin hebben is prachtig, maar kan ook echt intensief zijn. Zeker wanneer een gezin niet in balans is en alle gezinsleden daar (bewust of onbewust) onrust van ervaren. Iets dat in veel gezinnen voorkomt en een logisch gegeven is. Echter is het goed mogelijk om bewust meer balans en rust te creëren.

 

GEZIN COACHING

 

familie plezier
handen vasthouden

SAMENWERKING

Samenwerken is de manier om krachten te bundelen. NOVI is van mening dat samenwerking versterkt. Samen heb je meer kennis en meer ervaring. Dit vergroot de capaciteit om mensen optimaal van dienst te kunnen zijn. NOVI staat dan ook altijd open voor nieuwe samenwerkingen. 

*De coaching en het advies komt voort uit de behaalde opleidingen (voedingscoach, leefstijlcoach en emotie management), ervaring en zelf vergaarde kennis. Hierbij benadrukt NOVI een coach en een ervaringsdeskundige te zijn en geen therapeut of medisch specialist. 

De keuze voor coaching en advies van NOVI is een eigen verantwoordelijkheid. NOVI geeft waar nodig advies voor het bezoeken van een huisarts of specialist.