Hoorn 35

2404 HG Alphen aan den Rijn
06 - 140 403 31
michelle@novileefstijl.nl
www.novileefstijl.nl

  • White Facebook Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon

©2016 by NoviLeefstijl. Proudly created by Burokopkracht.nl

PERSONAL COACHING

 

Wanneer je kiest voor personal coaching van Novi, gaan wij op basis van jouw verhaal en onze ervaring een plan opstellen om jou als vrouw weer in balans te krijgen. Een plan waarmee je  tools krijgt om te werken aan een gezonde balans en krijgt je handvatten om deze balans ook te kunnen continueren. 

 

MAMA COACHING

Als moeder kun je veel verwachtingen voelen en het gevoel hebben alles te moeten doen. Vaak is balans behouden in het geheel de grootste uitdaging. Wat ons betreft is het enige dat jij als mama op orde mag houden juist die BALANS. Ten  goede van je relatie en je gezin, bovenal ten goede van jezelf.

Een gezin hebben is prachtig, maar kan ook echt intensief zijn. Zeker wanneer een gezin niet in balans is en de gezinsleden daar onrust van ervaren. Iets dat in veel gezinnen voorkomt en een logisch gegeven is. Echter is het goed mogelijk om bewust meer balans en rust te creëren.

 

GEZIN COACHING

 

SAMENWERKING

Samenwerken is de manier om krachten te bundelen. NOVI is van mening dat samenwerking versterkt. Samen heb je meer kennis en meer ervaring. Dit vergroot de capaciteit om mensen optimaal van dienst te kunnen zijn. NOVI staat dan ook altijd open voor nieuwe samenwerkingen. 

*De coaching en het advies komt voort uit de behaalde opleidingen, ervaring en zelf vergaarde kennis. Hierbij benadrukt NOVI een coach en een ervaringsdeskundige te zijn en geen therapeut of medisch specialist. 

De keuze voor coaching en advies van NOVI is een eigen verantwoordelijkheid. NOVI geeft waar nodig advies voor het bezoeken van een huisarts of specialist.