top of page

do 20 okt

|

Rijneveld 68

CACAO CEREMONIE / FEEL YOUR INNER CHILD

Tijdens deze cacao ceremonie neem ik je mee op reis naar jouw innerlijke wereld op zoek naar jouw innerlijk kind. De rauwe cacao ondersteund en verwarmd jou tijdens de begeleide meditatie. Jouw investering in deze ceremonie is €50,- pp

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
CACAO CEREMONIE / FEEL YOUR INNER CHILD
CACAO CEREMONIE / FEEL YOUR INNER CHILD

Tijd en locatie

20 okt 2022 19:30 – 22:00 CEST

Rijneveld 68, Rijneveld 68, 2771 XS Boskoop, Nederland

Over het evenement

FEEL YOUR INNER CHILD

☽ Heb jij nog verbinding met jouw innerlijk kind? Ik bedoel het kind binnen in jou. Het kind zoals we hier ter wereld kwamen. Onbevangen, onbezorgd, vrij, zonder beperkingen in het ZIJN van jezelf.

☽ We vergeten gaandeweg in het leven ons innerlijk kind. Want eens volwassen zijn we overtuigd van het niet meer kunnen zijn van kind. We zijn overtuigd een volwassen leven te moeten leven, zonder kinderlijke impulsen.

☽ Ben jij je ervan bewust dat jouw innerlijk kind er altijd is. Het nooit is weggegaan? Het zich enkel heeft geschikt in jouw overtuiging en zich daaraan heeft aangepast.

☽ Aangepast zodat de volwassen versie van onszelf zo min mogelijk meer voelt van de impulsen van het innerlijk kind. Zo min mogelijk. En toch onmogelijk om volledig te negeren.

☽ Tijdens deze ceremonie gaan we weer op zoek naar ons innerlijk kind. Wat wilt zij jou vertellen? Wat wil jij haar vertellen?

Wat mogen jullie samen aankijken, doorvoelen en helen?

☽ Wanneer we het durven toelaten, laat ons innerlijk kind weten weer gezien en gehoord te willen worden. Net zoals vroeger.

Weer hand in hand op het pad en samen helen wat geheeld mag worden, om ruimte te maken voor verdere ontwikkeling van wie we werkelijk zijn.

CACAO CEREMONIE

​☽ Cacao ceremonies bestaan al eeuwen lang. De historie gaat terug naar de Maya- en Azteekse tradities.

​☽ Rauwe cacao wordt als plant medicijn ingezet voor o.a. spirituele en ceremoniële doeleinden.

​☽ Cacao geeft een hart openende werking en ondersteund een meditatie.

"CACAO OPENS THE DOOR. IT'S UP TO YOU TO WALK THROUGH IT"

​☽ Tijdens een cacao ceremonie wordt een drank gedronken van rauw cacao.

Na het drinken van deze drank ontstaat een sterk gevoel van liefde en euforie.

​☽ Deze gevoelens hebben een ondersteunende werking in het loslaten van negatieve emoties en het in staat zijn te verbinden met onszelf tijdens een meditatie.

WAT MAG JE VERWACHTEN VAN EEN CACAO CEREMONIE?

> Een warm welkom met kruidenthee

> Een sfeervolle en (emotioneel/spiritueel) veilige setting

> Een groep van max. 10 personen

> Een reiniging van de energie om je heen

> Een heerlijke beker met een drank gemaakt van rauwe cacao

> Een begeleide meditatie van waaruit jij een liefdevolle reis mag gaan maken naar jouw innerlijke wereld en al het magische dat daar verborgen ligt.

> Een moment van (vrijblijvend) delen van jouw ervaring

> Een verzorgde gezonde maaltijd (na de ceremonie. Het advies is om minimaal 3 uur voorafgaand aan de ceremonie niet te eten)

> Gemiddelde duur 3-4 uur

​☽ De cacao ceremonie wordt verzorgd op een mooie locatie in de omgeving van Alphen aan den Rijn. De daadwerkelijke locatie is terug te vinden bij de events in de agenda.

​☽ Tevens is het mogelijk om een cacao ceremonie bij jou thuis te organiseren. Je kunt dan zelf uitnodigen wie jij wilt en wij zullen samen een fijne setting creëren.

​☽ Jouw investering in dit stukje liefde voor jezelf is €50,- inclusief cacao drank, thee en een gezonde maaltijd nadien.

note: bij annulering binnen 48 uur, worden de kosten in rekening gebracht. Dit in verband met verplichte kosten van mijn zijde aan oa inkoop en huur. Dank je wel voor je begrip.

𝑳𝒊𝒆𝒇𝒔 𝑴𝒊𝒄𝒉𝒆𝒍𝒍𝒆

Deel dit evenement

bottom of page