di 07 jun.

|

Rijneveld 68

FREE YOUR INNER CHILD

FREE YOUR INNER CHILD

Tijd en locatie

07 jun. 20:00 – 22:00

Rijneveld 68, Rijneveld 68, 2771 XS Boskoop, Nederland

Over het evenement

FREE YOUR INNER CHILD

☽ Heb jij nog verbinding met jouw innerlijk kind? Ik bedoel het kind binnen in jou. Het kind zoals we hier ter wereld kwamen. Onbevangen, onbezorgd, vrij, zonder beperkingen in het ZIJN van jezelf.

☽ We vergeten gaandeweg in het leven ons innerlijk kind. Want eens volwassen zijn we overtuigd van het niet meer kunnen zijn van kind. We zijn overtuigd een volwassen leven te moeten leven, zonder kinderlijke impulsen.

☽ Ben jij je ervan bewust dat jouw innerlijk kind er altijd is. Het nooit is weggegaan? Het zich enkel heeft geschikt in jouw overtuiging en zich daaraan heeft aangepast.

☽ Aangepast zodat de volwassen versie van onszelf zo min mogelijk meer voelt van de impulsen van het innerlijk kind. Zo min mogelijk. En toch onmogelijk om volledig te negeren.

☽ Tijdens deze ceremonie gaan we weer op zoek naar ons innerlijk kind. Wat wilt zij jou vertellen? Wat wil jij haar vertellen?

Wat mogen jullie samen aankijken, doorvoelen en helen?

☽ Wanneer we het durven toelaten, laat ons innerlijk kind weten weer gezien en gehoord te willen worden. Net zoals vroeger.

Weer hand in hand op het pad en samen helen wat geheeld mag worden, om ruimte te maken voor verdere ontwikkeling van wie we werkelijk zijn.

☽ Voel je welkom🤍 Jouw investering voor deze avond is €22,-

note: bij annulering binnen 48 uur, worden de kosten in rekening gebracht. Dit in verband met verplichte kosten van mijn zijde aan oa inkoop en huur. Dank je wel voor je begrip.

Tot dan!

Liefs Michelle