top of page

zo 12 jun

|

Rijneveld 68

GEBOORTEDAG FEEST

Kom jij samen met mij en andere prachtige vrouwen mijn 40e geboortedag vieren? Het beloofd een mooie ochtend te worden. Ik kijk ernaar uit ook jou daar te mogen ontmoeten.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
GEBOORTEDAG FEEST
GEBOORTEDAG FEEST

Tijd en locatie

12 jun 2022 09:00 – 12:30

Rijneveld 68, Rijneveld 68, 2771 XS Boskoop, Nederland

Over het evenement

GEBOORTEDAG FEEST

Zondag 12 juni mag ik samen met jou en andere lieve vrouwen mijn GEBOORTEDAG gaan vieren. Ik kijk er enorm naar uit om jou daar te ontmoeten.

Op 17 juni is het 40 jaar geleden dat ik in dit leven incarneerde en daar voel ik mij bewust elke dag heel dankbaar voor.

De leeftijd van 40 jaar voelt voor mij als een heel bijzondere leeftijd. Een leeftijd waarop ik een (intense, mooie, bijzondere) groeiperiode, tot het worden van de vrouw die ik vandaag de dag ben, mag afronden. Om een periode in te mogen gaan waarin ik mij als deze geworden vrouw verder mag gaan ontwikkelen met de kennis en ervaring die ik heb opgedaan.

Ik ben zo enorm dankbaar met alle vrouwen die ik op mijn pad heb mogen ontmoeten, waaronder jij.

Allen hebben een bijdrage geleverd aan mijn proces en allen hebben een rol gespeeld op mijn pad tot dusver.

Zondag 12 juni wil ik samen met jullie de kracht van de vrouwelijke energie vieren. Wil ik vieren dat wij hebben gekozen in deze bijzondere tijd op Moeder Aarde te incarneren en onze rol te vervullen.

Een rol waarmee wij allen op onze eigen wijze bijdragen aan de transformatie van het bewustzijn hier op Aarde en de ontwikkeling van de Nieuwe Wereld gedurende dit Gouden Tijdperk.

Wat mag je deze dag verwachten?

Ik ontvang jullie deze ochtend heel graag op een hele fijne locatie in Boskoop. Hier zullen we elkaar ontmoeten onder het genot van heerlijke theetjes en iets lekkers.

Na dit ontvangst neem ik jullie heel graag mee in mijn wereld van mediteren. Een wereld die ik mijzelf eigen heb mogen maken en waar ik met veel dankbaarheid ook mijn werk van heb mogen maken.

Ik neem jullie heel graag mee op reis naar onze innerlijke wereld, om vanuit onze vrouwelijk energie met elkaar te gaan verbinden met onze Moeder en met elkaar.

Wanneer we een mooie reis met elkaar hebben mogen maken, zullen we in stilte voor onszelf nog even de tijd nemen om door de prachtige aanwezige tuinen te wandelen. Om op deze manier de verbinding met Moeder Aarde nog meer te kunnen voelen, de dankbaarheid en liefde te kunnen voelen voor ons leven.

Heel graag creëer ik eveneens de tijd en ruimte om gezellig met elkaar te kunnen genieten van een heerlijke brunch.

Een moment om elkaar (nog beter) te leren kennen, met elkaar te delen en met elkaar te verbinden.

Vanuit deze setting zullen we de ochtend met elkaar afsluiten en uitkijken naar een volgend moment om elkaar wederom te mogen ontmoeten.

Om deze ochtend een extra feestelijke sfeer te kunnen geven, wil ik je heel graag vragen een mooie outfit (waarin jij je op jouw eigen wijze mooi, vrouwelijk en fijn voelt) aan te trekken.

Er is deze ochtend een fotografe aanwezig om deze bijzondere ochtend vast te leggen. De foto’s zullen niet ongevraagd gedeeld worden.

Wel gun ik ons allen mooie plaatjes van dit fijne moment met elkaar.

Hierbij deel ik de praktische informatie voor deze dag:

Datum: zondag 12 juni

Tijd: 9.00 - 12.30 uur (inclusief brunch)

Locatie: Rijneveld 68, Boskoop

Om deze ochtend mogelijk te kunnen maken, vraag ik je om een symbolische investering van €19,82.

Ik heb er heel erg veel zin in!!

Tot dan!!

Veel liefs Michelle

Deel dit evenement

bottom of page