top of page

do 10 feb

|

Hazerswoude-Dorp

POWER OF THE WOMB MEDITATIE

Tijdens deze meditatie gaan we verbinding maken met onze baarmoeder, de plek waar de vrouwelijke energie volop mag stromen en waar nieuw leven haar oorsprong mag kennen. Wanneer je voelt aandacht te willen schenken aan deze waardevolle plek in jouw lichaam, heet ik je graag welkom.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
POWER OF THE WOMB MEDITATIE
POWER OF THE WOMB MEDITATIE

Tijd en locatie

10 feb 2022 20:00 – 22:00

Hazerswoude-Dorp, 2391 Hazerswoude-Dorp, Nederland

Over het evenement

POWER OF THE WOMB MEDITATIE

De basis van nieuw fysiek leven ligt in de baarmoeder van de vrouw. Deze plek in het vrouwelijke lichaam is de plek waar de vrouwelijke energie vrijuit mag stromen, om te geven en te ontvangen.

Wanneer de energiestroom in dit deel van het lichaam verstoord is, is het wenselijk om bewust verbinding te maken. Verbinding maken met de baarmoeder draagt bij aan functioneren van de vrouwelijke organen.

Voor iedere vrouw is het goed functioneren van de vrouwelijke organen van groot belang. Ongeacht of er een kinderwens is of niet, het is van belang dat de cyclus van de vrouw een regelmatig verloop kent. De maandelijkse eisprong en menstruatie behoren tot een gezonde cyclus.

We hebben als vrouw de kracht om invloed uit te oefenen op het functioneren van onze voortplantingsorganen en op onze cyclus. Middels oa het vermijden van stress, het eten van de gezonde voeding, het vermijden van alcohol, tabak en drugs, het wel dan niet gebruiken van anticonceptie etc.

Tevens kunnen we middels meditatie invloed uitoefenen. Meditatie ten behoeve van een gezonde cyclus, ten behoeve van het zwanger raken, ten behoeve van het zwanger zijn, ten behoeve van een bevalling, ten behoeve van herstel dan een bevalling.

Voel jij de wens en behoefte om op een bewuste wijze verbinding te maken met jouw baarmoeder en wellicht op dit moment jouw kindje daarin? Dan nodig ik jou graag uit om deze meditatie bij te wonen en met elkaar deze vrouwelijke energie te laten stromen.

Datum: Donderdag 10 februari

Tijd: 20.00 - 22.00 uur

Investering: op basis van een gelddonatie. Voel wat jij wilt investeren in deze meditatie.

Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op.

Liefs Michelle

Deel dit evenement

bottom of page