top of page

di 15 aug

|

Rijneveld 68

POWER OF THE WOMB/ NIEUWE MAAN MEDITATIE

Tijdens deze meditatie gaan we verbinding maken met onze baarmoeder, de plek waar de vrouwelijke energie volop mag stromen en waar nieuw leven haar oorsprong mag kennen. Wanneer je voelt aandacht te willen schenken aan deze waardevolle plek in jouw lichaam, heet ik je graag welkom.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
POWER OF THE WOMB/ NIEUWE MAAN MEDITATIE
POWER OF THE WOMB/ NIEUWE MAAN MEDITATIE

Tijd en locatie

15 aug 2023 20:00 – 22:00

Rijneveld 68, Rijneveld 68, 2771 XS Boskoop, Nederland

Over het evenement

POWER OF THE WOMB MEDITATIE

♡︎ De basis van nieuw energetisch en nieuw fysiek leven ligt in de baarmoeder van de vrouw. Deze plek in het vrouwelijke lichaam is de plek waar de vrouwelijke energie vrijuit mag stromen, om te geven en te ontvangen.

Wanneer de energiestroom in dit deel van het lichaam verstoord is, is het wenselijk om bewust verbinding te maken. Verbinding maken met de baarmoeder draagt bij aan functioneren van de vrouwelijke organen.

♡︎ Voor iedere vrouw is het goed functioneren van de vrouwelijke organen van groot belang. Ongeacht of er een kinderwens is of niet, het is van belang dat de cyclus van de vrouw een regelmatig verloop kent. De maandelijkse eisprong en menstruatie behoren tot een gezonde cyclus. Wanneer de levensenergie op deze plek in ons lichaam vrij kan stromen, zijn we beter in staat letterlijk en figuurlijk los te laten.

♡︎ We hebben als vrouw de kracht om invloed uit te oefenen op het functioneren van onze voortplantingsorganen en op onze cyclus. Middels oa het vermijden van stress, het eten van de gezonde voeding, het vermijden van alcohol, tabak en drugs, het wel dan niet gebruiken van anticonceptie etc.

♡︎ Wellicht nog krachtiger, we kunnen middels meditatie, het energetisch verbinden met onze baarmoeder invloed uitoefenen. Meditatie ten behoeve van een gezonde cyclus, het loslaten van opgeslagen trauma, het loslaten van opgeslagen emoties, het zwanger raken, het zwanger zijn, een bevalling, herstel van een bevalling en al wat nog meer een basis kent in de baarmoeder.

♡︎ Voel jij de wens en behoefte om op een bewuste wijze verbinding te maken met jouw baarmoeder? Dan nodig ik jou graag uit om deze meditatie bij te wonen en met elkaar deze vrouwelijke energie te laten stromen.

♡︎ Jouw investering in deze meditatie is €25,- pp. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op.

note: bij annulering binnen 48 uur, worden de kosten in rekening gebracht. Dit in verband met verplichte kosten van mijn zijde aan oa inkoop en huur. Dank je wel voor je begrip.

Liefs Michelle ♡︎

Deel dit evenement

bottom of page