top of page

ma 04 apr

|

Rijneveld 68

VAN HOOFD NAAR HART MEDITATIE

Wil jij ook graag meer leven vanuit je hart en minder vanuit je hoofd? En vind je het soms nog lastig om hier de balans in te vinden? Dan kan deze meditatie jou daarbij helpen. Jouw investering in deze meditatie is 22,- pp. Het zal je helpen middels tools en handvatten balans te vinden.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
VAN HOOFD NAAR HART MEDITATIE
VAN HOOFD NAAR HART MEDITATIE

Tijd en locatie

04 apr 2022 20:00 – 22:00

Rijneveld 68, Rijneveld 68, 2771 XS Boskoop, Nederland

Over het evenement

VAN HOOFD NAAR HART

ꕥ In het dagelijks leven zijn we veelal zo ingesteld dat we met name vanuit ons hoofd door de dag leven. Onze gedachten sturen ons de kanten op waar we denken op te mogen gaan.

ꕥ We weten dat we beschikken over onze intuïtie, we weten dat we een onderbuikgevoel kunnen waarnemen en we weten sowieso dat ons hart het (emotionele) centrum is van ons lichaam. Dit alles weten we vanuit ons hoofd.

ꕥ Het weten, het denken, het handelen vanuit het hoofd kost ons vaak veel energie. Het kost ons energie door de vele gedachten, door het handelen naar die gedachten, door de emoties die voortkomen uit die gedachten. Van waaruit de behoefte aan rust een immer aanwezige behoefte is.

ꕥ We weten vaak wel te benoemen dat we meer rust in ons hoofd willen, zodat we meer rust in ons lichaam kunnen voelen. We weten vaak ook dat we het liefste meer vanuit ons hart willen leven en onze gedachten graag willen laten voor wat ze zijn.

ꕥ Echter vinden we het realiseren hiervan in de praktijk soms lastiger dan het in werkelijkheid is. Onze aandacht verplaatsen van ons hoofd naar ons hart is in essentie geen moeilijke opgave. De moeilijkheid ligt veelal met name in het los durven laten van de gewoonte die we hierin hebben aangeleerd.

ꕥ Met deze HOOFD NAAR HART meditatie train je jezelf, herprogrammeer je jezelf om het hoofd te laten voor wat het is en te voelen wat je hart je ingeeft.

ꕥ Ik help je hier graag bij. Tijdens deze meditatie neem ik je op een heel toegankelijke manier mee op reis naar jouw hart. We nemen waar wat er in het hoofd gebeurd, we geven ons er aan over, laten los wat we uit ons hoofd willen los laten en stappen vol vertrouwen in het intuïtief volgen van wat ons hart ons ingeeft.

Liefs Michelle ♡︎

Deel dit evenement

bottom of page