NOVI BALANCE

Wat fijn dat jij mij hebt gevonden!

Ik, Michelle, bied coaching aan vrouwen die graag meer balans willen in hun leven. 

Door middel van het hervinden van je innerlijke kracht en het visualiseren van je doelen, brengen wij samen met jou meer balans in je leven.

"Life is a balance between holding on and letting go"

WAAR HET BEGON

Na jarenlang in de overleefstand te hebben gestaan en angst als altijd aanwezige trigger te hebben ervaren, besloot ik begin 2018 mijn leven weer in balans te krijgen. Leven vanuit mijn hart en mijzelf niet meer enkel te laten leiden/ lijden door mijn hoofd. 

Als moeder van vier, vrouw, dochter en vriendin besloot ik mijn keuzes te gaan maken op basis van wat voor mij als balans voelde.

 

Emoties beheersen, energie verdelen, grenzen stellen en gezonde voeding waren en zijn essentiële onderdelen van het in balans krijgen en in balans houden van mijn leven. Alleen op die manier kan ik de fijnste versie van mijzelf zijn.

AFFIRMEREN

We gaan snel voorbij aan hetgeen er daadwerkelijk toe doet in ons leven. Waar ligt nu eigenlijk je kern? Hoe wil jij vanuit die kern daadwerkelijk je leven leiden?

Durf jij te vertrouwen op je natuurlijke intuïtie?

Door middel van affirmaties kun je leren weer in contact te komen met je innerlijke stem, echt te luisteren en deze te volgen naar de balans die je wilt in je leven. 

Wil jij ook meer balans in je leven? 

"What ever you decide to do, make sure it makes you happy"