zonsopkomst

OVER MIJ

WAT FIJN DAT JIJ HIER BENT!

Ik, Michelle, bied mijn kennis en ervaring aan vrouwen en kinderen die graag met meer kracht en in balans in het leven willen staan. 

Door middel van het hervinden van je innerlijke kracht en het visualiseren van je doelen, breng ik samen met jou meer rust, licht, liefde en geluk in je leven.

WAAR HET BEGON

"What ever you decide to do, make sure it makes you happy"

IMG_2014.JPG

Na jarenlang in de overleefstand te hebben gestaan en angst als altijd aanwezige trigger te hebben ervaren, besloot ik begin 2017, na een flinke burn-out mijn leven weer in balans te krijgen. Leven vanuit mijn hart en mijzelf niet meer enkel laten leiden/ lijden door mijn hoofd. 

Als moeder van vier prachtige kinderen, als vrouw, als dochter, als vriendin en bovenal als krachtige vrouw besloot ik mijn keuzes te gaan maken op basis van wat voor mij als balans voelde.

 

Emoties beheersen, energie verdelen, grenzen stellen en een gezonde leefstijl waren en zijn essentiële onderdelen van het in balans krijgen en in balans houden van mijn leven.

Alleen op die manier kan ik de fijnste versie van mijzelf zijn.

Door deze burn-out voor mijzelf te erkennen, durfde ik met hulp van coaches mijn angsten aan te kijken, laag voor laag af te pellen en uiteindelijk te omarmen als lessen in mijn leven. 

Waardevolle lessen, zoals ik dat nu kan voelen, welke mij geholpen hebben in mijn proces om te worden wie ik vandaag de dag ben.

Om los te komen van de negatieve gedachten, opvattingen en overtuigingen in mijn hoofd, ben ik mijzelf gaan aanleren met affirmaties te werken. 

Affirmaties....

 

> Zijn positieve uitspraken en gedachten

> Dragen bij aan het creëren van een positieve mindset

Programmeren jouw gedachten en gevoelens in de richting die voor jou het meeste wenselijk is.

Hebben zowel bewust als onbewust een helende werking op lichaam en geest.

 

Is een heel krachtige tool om de balans in jezelf te herstellen

AFFIRMEREN

KUN JE

LEREN

Ik weet hoeveel het mij heeft geholpen en dit gun ik een ieder.
Om die reden deel ik met liefde en passie mijn kennis en ervaring met jou.

IMG_1995.JPG